dilluns, 26 de març de 2018

Tenien desplaçaments difícils a les pistes dels segons de 1a Estatal masculina i Plata femenina

 

Els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró tenien compromisos complicats a les pistes dels segons classificats de les respectives categories i han tornat amb dues derrotes força honroses.

Derrota del femení en el primer desplaçament a Canàries

L'equip femení tenia el seu primer desplaçament a Canàries de la història, en el penúltim partit de lliga. Era del tot intranscendent, ja que l'equip tenerifenc ja estava classificat per a les fases d'ascens i el mataroní tenia la permanència assegurada. Però tots dos equips han lluitat amb ganes pel triomf deparant, igual que havia passat a Mataró, un partit amb clar domini dels atacs sobre les defenses.

L'equip local, farcit de jugadores estrangeres, i que en la jornada anterior havia perdut clarament a casa seva davant el campió, ha sortit amb força i amb gran eficàcia de les seves golejadores (Nenkova, Ghidoarca, Chelaru) i s'han posat amb un 6-2 favorable. El ritme de la primera part ha estat absolutament boig i s'ha arribat al descans amb un 20-17 que ho deixava tot obert.--- llegir més ---