Handbol Gavà 29 -28 Joventut H. Mataró  - Jornada 11 - Plata Femení

"Partit amb moltes imprecisions i pèrdues de pilota a la primera part. Tot i millorar l'actitud a la segona, ja no ha estat possible ni guanyar ni empatat el partit. A seguir treballant!."

Font: CatHandbol

Aquest altre derbi català també va ser molt emocionant i es va decidir per la mínima, en aquest cas a favor de l'equip local que va dominar durant pràcticament tot el partit i va saber resistir la progressió final de les mataronines. L'equip gavanenc que era el menys golejador en aquesta ocasió va estar molt inspirat i va superar amb certa facilitat la defensa mataronina i a més, durant quasi tot el partit, va evitar el contraatac rival, la seva arma més perillosa.

L'equip mataroní, que arriba com a favorit, semblava controlar la situació als vint minuts (9-10), però en el tram final de la primera part les aturades de la portera local Mercè Buxó van aixecar el seu equip que va també va trobar forats a la defensa rival i va marxar al vestidor amb un marcador de 16-12 a favor.

A la represa l'equip local va continuar fent un gran partit i mantenint a ratlla a les mataronines que veien com anaven passant els minuts i les gavanenques manaven amb diferència clara (28-23 als 23 minuts). Però aleshores la defensa pressionant de les maresmenques els va permetre començar a robar pilotes i escurçar la diferència a la mínima expressió (28-27). Un gol de Laia Andrade en el pivot ja dins l'últim minut va ser decisiu.

 

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Joana Roig porteres; Ona Muñoz (5), Claudia Ureña (3), Zara Verdugo, Clara Poo (2), Neus Ureña (6), Andrea Jara, Judith Molins (4), Maria Murillo (5), Alisa Forné (3), Laia Arredondo, , Abril Buscà, Ana Peña, Adriana Murillo, Aida Pascual.

 dilluns,  7 de desembre de 2020