BM La Roca 32 - 30 Joventut Handbol Mataró  - Jornada 10  - 1a Estatal

"Derrota en un partit molt competit fins al final però que els errors en alguns moments de la segona part han condicionat massa. Seguim treballant!"

Font: CatHandbol :

El “derbi del túnel”, com s'esperava, va ser vibrant i amb final emocionant. L'equip mataroní va sortir molt mentalitzat i a l'equador de la primera part guanyava per 6-10, superant amb facilitat la defensa local. Però els de Josep Morales s'han anat centrant i al descans havien empat a 14.
A la represa l'equip roquerol ha sortit molt fort en defensa i ha arribat a dominat de sis gols (25-19) quan quedaven 12 minuts. Els maresmencs han reaccionat aprofitant les rotacions del jove equip local i s'han posat a un gol entrant a l'últim minut. Després temps mort local, van venir una exclusió visitant i un 7 metres, bastants polèmics, que han acabat de decantar la balança cap als de casa, que van ser l'únic equip local que va aconseguir puntuar en tota la jornada.

MATARÓ: Edu Calderon i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (4), Manel Núñez (7), Jaume Pujol (7), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (1), Arnau Boix (1), Oriol Vaqué (2) , Nil Moreno (2), Berenguer Chiva, Àlex Bosch, Mario Martínez (4), Pol Barragan, Sergi German, Pol Colomer.

 

 dilluns, 7 de desembre de 2020