Joventut H. Mataró 32 - 18 Handbol Mislata - Jornada 8 - Plata Femení

"Partit travat a la primera part, amb molt respecte cap al rival, que s'aconsegueix aixecar a la segona part amb un bon treball col·lectiu. Cal seguir treballant! "

Font: CatHandbol

L'equip mataroní s'ha retrobat amb la victòria que no aconseguia des del passat dia 7 de novembre a la pista del Santvi. Després dos ajornaments, un empat i una derrota a Gavà, havien trencat l'espectacular marxa que portaven les de Jordi Rubí.
El dimarts davant el Mislata van haver d'emprar-se a fons, ja que l'equip valencià arribava crescut després de quatre victòries seguides, l'última contra el Castelló, i va fer una gran primera part en defensa arribant al descans per davant (8-9).

Però l'equip mataroní a la represa va sortir en tromba, amb gran defensa corrent al contraatac i resolent bé els seus atacs posicionals per fer un parcial de 9 a 2 que ja ha obert un forat que ha decidit el matx.

 

 


 

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Joana Roig porteres; Ona Muñoz (7), Claudia Ureña (1), Zara Verdugo (1), Clara Poo (6), Neus Ureña, Andrea Jara, Judith Molins (1), Maria Murillo, (2) Alisa Forné (4), Laia Arredondo, , Abril Buscà (1), Adriana Murillo, Aida Pascual.

 dimarts,  8 de desembre de 2020