Elda Prestigio  24 - 28 Joventut H. Mataró  - Jornada 9 - Plata Femení

·Partit amb moltes imprecisions inicials. Solucionant defensivament totes les propostes en l'atac rival, s'ha mantingut la calma i s'ha sabut atacar els espais creats. Gran treball en equip, comencem el nou any amb + 2"

Font: CatHandbol

L’equip mataroní de Jordi Rubí va donar el cop en aquest partit de recuperació d’un partit endarrerit, guanyant a la pista on havia caigut feia poc el líder Sant Quirze, i davant un equip que portava 6 victòries seguides.

Les mataronines es van sobreposar a la desqualificació per acumulació de tres exclusions de Clara Poo, encara a la primera part, i van sumar dos punts que les situen a un sol punt dels dos líders, que hauran de passar per la pista mataronina a la segona volta. L'Elda queda una mica tocat i l'altre gran rival serà el Castelló que està a quatre punts del primer, però amb dos partits pendents.

Després d’uns inicis igualats i amb imprecisions per part de l'equip maresmenc, el Joventut va anar obrint forat al final de la primera part arribant al descans amb 12-16 favorable. A la represa va solucionar bé en defensa les propostes ofensives del rival i es van trobar espais en atac per arribar a dominar de 7 gols, guanyant el partit amb gran solvència.

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Joana Roig porteres; Ona Muñoz (6), Claudia Ureña (5), Zara Verdugo (1), Clara Poo (2), Neus Ureña, Andrea Jara, Judith Molins (3), Maria Murillo, (5) Alisa Forné (3), Laia Arredondo, Abril Buscà, Adriana Murillo (3), Gabriela Guevara, Laura López.

 dilluns,  11 de gener de 2021