BM Castellón 25 - 29 Joventut H. Mataró  - Jornada 15 - Plata Femení

"Molt bona primera part que canvia a la segona per la millora defensiva de les locals i els seus contraatacs, però la reconstrucció de la nostra defensa ens permet treure el partit endavant"

Font: CatHandbol

L'equip mataroní va sumar la cinquena victòria consecutiva en una pista on aquesta temporada encara no hi havia puntuat cap equip i donant un cop molt dur al seu rival que es queda cinc punts per sota  i amb el golaverage perdut davant les mataronines.

El triomf, acompanyat pel punt cedit pel líder a casa seva davant l'Elda, serveix perquè l'equip de Jordi Rubí atrapi el Sant Quirze. De moment estan per davant les "kiris" pel golaverage general i també hi estarien pel particular… però hauran de visitar Mataró el pròxim dia 13 de febrer, i allà tot podrà passar.

L'equip maresmenc va fer una primera part sensacional en tots els aspectes a Castelló i va marxar als vestidors amb un avantatge clar de sis gols (10-16) que li permetien encarar la segona part amb moltes garanties de triomf. A la represa va millorar l'equip local en l'aspecte defensiu i amb Noelia López letal en atac van reduir la diferència als dos gols a l'equador de la segona part, ficant-se de ple en el partit. Però va reaccionar el JH Mataró immediatament amb un parcial de 0 a 4, amb el qual es van recuperar els sis gols d'avantatge per tenir un final força tranquil.

 

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Joana Roig, Lidia Benktib porteres; Ona Muñoz (5), Claudia Ureña (1), Zara Verdugo (3), Clara Poo (3), Neus Ureña, Andrea Jara, Judith Molins (4), Maria Murillo (5) Alisa Forné (5), Laia Arredondo, Abril Buscà, Adriana Murillo (3), Aida Pascual.

 dilluns,  25 de gener de 2021