Joventut H. Mataró  27-  28 Oar Gràcia Sabadell - Jornada 16 - Plata Femení

"Primera part amb un altíssim ritme de joc i una defensa bastant ordenada, que desllueix amb una segona part plena d'errors que ens condemnen. Toca seguir treballant!!"

Font: CatHandbol

El segon derbi català semblava de clar color local. Però l'esport ja se sap que molt sovint dona sorpreses i a la pista mataronina se'n va registrar una de grossa, ja que l'OAR, equip situat fregant la zona de descens, va aconseguir derrotar el co-líder de la classificació donant un pas molt important cap a la salvació.

I la veritat és que ningú hauria donat res per l'equip sabadellenc al descans quan perdia per 15-10 després d'una primera part en la qual l'atac local amb bon joc va superar fàcilment la defensa sabadellenca. Però a la represa tot va canviar i a la meitat de la segona part l'equip mataroní havia encaixat 12 gols (o sigui dos més que en tota la primera part) i les visitants dominaven per 21-22. No va reaccionar l'equip local davant el 6:0 visitant i la diferència va arribar als tres gols (24-27) quan quedaven deu minuts. Ja molt cap al final algunes imprecisions de les sabadellenques van donar opció a les mataronines de córrer i posar-se a un gol, però ja van fer tard per poder puntuar.

 

MATARÓ: Joana Roig, Lidia Benktib, Noemí Pérez porteres; Ona Muñoz, Claudia Ureña (3), Clara Poo (5), Neus Ureña (2), Andrea Jara (1), Maria Murillo (7) Alisa Forné (5), Laia Arredondo (1), Abril Buscà, Adriana Murillo (3), Gabriela Guevara, Aida Pascual, Laura López.

 dilluns,  1 de febrer de 2021