BM La Roca 21 - 24 Joventut H. Mataró - Jornada 17 - Plata Femení

"Victòria molt treballada en un partit amb alt i baixos, que no s'ha decidit fins als últims minuts. Continuem sumant!"

Font: CatHandbol

No ha estat fàcil el partit per a les mataronines que una mica tocades després de la derrota a casa davant l'OAR no es van acabar de trobar còmodes i van estar força irregulars, però van saber donar el do de pit en els últims minuts per emportar-se dos punts importants. I és que després de la derrota del Sant Quirze a Castelló, les mataronines podrien accedir al primer lloc si guanyessin el partit pendent contra el Benidorm… però abans hi haurà aquest apassionant duel JH Mataró - Sant Quirze del dissabte vinent.

El partit va tenir moltes alternatives, amb joc irregular per part d'ambdós conjunts. Primer 4-6, després parcial local de 6 a 0, per col·locar el 10-6, i al final reacció visitant per tancar la primera part amb empat a 12.

A la represa les roqueroles van portar el control fins el 20-19, però en els deu minuts finals es van estavellar contra la defensa rival i la gran actuació de Lídia Benktib sota pals. En l'atac amb la veterana Zara Verdugo portant la batuta i amb les extrems molt resolutives, les mataronines van acabar resolent bé per sumar dos punts valuosos.

 

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib, Joana Roig, porteres; Ona Muñoz (6), Claudia Ureña (2), Zara Verdugo (3), Clara Poo (3), Neus Ureña (1), Andrea Jara (1), Maria Murillo (3) Alisa Forné, Laia Arredondo, Abril Buscà, Adriana Murillo (6), Gabriela Guevara, Aida Pascual.

 dilluns,  8 de febrer de 2021