Handbol Mislata 25 - 25 Joventut H. Mataró  Jornada 21 - Plata Femení

"El Sènior femení empata un partit que a manca de 4 minuts pel final guanyava per 4 gols. Cal seguir treballant per evitar situacions semblants"

Font: CatHandbol

L’equip mataroní va deixar escapar un dels dos punts que tenia a la mà quan guanyava per 21-25 quan faltaven quatre minuts… i quan van entrar amb 23-25 a l'últim minut. Però l'equip mislater va lluitar per no perdre un partit que volien dedicar en memòriam a Raquel Ponve, entrenadora del club que havia mort la setmana passada. I ho van aconseguir quan la seva golejadora Maria Cardona va marcar un golàs des d'onze metres quan s'acabava el temps.

Les mataronines que al descans guanyaven de quatre (13-17) i després van mantenir l'avantatge fins quasi al final, han deixat escapar un punt important, que les allunya una mica més dels primers llocs. En canvi per a les mislateres els suposa assegurar la permanència, ja que porten 11 punts a l'Associació Lleidatana quan en queden 10 per disputar.

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib, Joana Roig, porteres; Ona Muñoz (6), Claudia Ureña, Zara Verdugo, Clara Poo (7), Neus Ureña (1), Andrea Jara (1), Judith Molins (7), Maria Murillo (2), Alisa Forné (1), Abril Buscà, Adriana Murillo, Aida Pascual, Laura López.

 dilluns, 8 de març de 2021