Sant Joan Despí 35 - 26 Joventut H. Mataró  - Jornada 23 -  Plata Femení

"Un molt mal començament de partit condemna el Sènior femení en el seu desplaçament a Sant Joan Despí. Aprofiteu la Setmana Santa per carregar piles"

 Font: CatHandbol 

En aquest altre altre derbi català, entre dos equips de la part alta, no van canviar les dinàmiques que portaven els dos equips en les últimes jornades. L'equip d'Àlex Expósito va guanyar i encadena ja sis jornades sense perdre, mentre que les de Jordi Rubí ja en porten set sense guanyar, quan fa unes setmanes estaven en clara disposició de lluitar fins i tot pel títol.

L'equip local des del primer moment es va mostrar molt fort en defensa i porteria i guanyava per 10-1 als 12 minuts, amb un equip maresmenc que va abaixar els braços molt aviat. Al descans l'avantatge havia crescut als 11 gols (21-10). A la represa l'equip mataroní va aconseguir frenar una mica l'allau de joc de l'equip local que, quan va arribar als 13 gols d'avantatge (24-11) ja es va relaxar una mica.

 

MATARÓ: Noemí Pérez, Lidia Benktib, Joana Roig, porteres; Ona Muñoz, Claudia Ureña (2), Zara Verdugo, Clara Poo, Neus Ureña, Judith Molins (3), Maria Murillo (8), Maria Muñoz, Alisa Forné (2), Abril Buscà (1),  Adriana Murillo (7), Aida Pascual (2), Laura López (1).

 dimarts, 30 de març de 2021