Sènior Masculí B:

Mataró 32 - 30 Igualada

Un gran partit jugat contra un bon equip que fins l'últim moment ha lluitat per la victòria. La nostra defensa ha sigut contundent i l'actitud clau en el resultat final. Agraïr la bona feina i la implicació dels cinc jugadors juvenils.

Cadet Femení:

Cardedeu 35 - 38 Mataró
Partit on la defensa no ha estat gaire encertada i ha donat moltes opcions al rival.
En atac s han trobat opcions buscant espais tot i que ha costat enllaçar bé entre línies.

Mataró 34 - 26 Cardedeu
Partit ben solucionat i resolt en atac. que ha pares donar minuts a totes les jugadores i agafat experiència de cara a la propera ronda on tenim un rival molt potent. A seguir

Cadet Masculí Negre:

❌ Mataró 29 - 40 Montmeló

Partit igualat fins a l'equador de la segona part, on no hem sabut gestionar els nostres errors defensius i la desconfiança en atac ha generat aquesta diferència al marcador. Cal millorar aspectes defensius de cara a les jornades següents!

Infantil Femení

Vilanova i la Geltrú 13 - 41  Mataró
Després de molts mesos sense competir, les infantils han deixat molt bones sensacions al camp, amb una gran defensa, facilitant la pujada en contraatac. A seguir treballant!

Aleví Groc

La Roca 4 - 12 Mataró

Bon partit dels nens amb una defensa molt ordenada i intensa que ens ha permès solucionar algunes precipitacions en atac

Aleví Vermell

✅ Mataró 12 - 4 Laietà Argentona

Un molt bon joc col·lectiu en atac i moltes ganes en defensa han arrodonit un esplèndid debut d'aquest equip i el primer partit d'handbol de la majoria dels jugadors.

Benjamí Groc

Mataró 10 - 6 La Llagosta

Molt bon partit, de debut per la meitat de l'equip. Ha sigut un partit intens però controlat. Hem sigut capaços de jugar com equip!

Benjamí Negre

❌ Granollers 12 - 4 Mataró

Partit lluitat fins el final. Han tingut molta actitud però han perdut tot i que no han baixat el cap en cap moment.

diumenge, 11 d'abril de 2021