Copa Federació Primera Catalana Sènior Masculí -  Fase Final

Sènior Masculí B 33 - 40 Les Franqueses

Partit molt difícil contra un equip veterà i de molta qualitat. A la mitja part vam arribar a perdre de dos gols encara que els contraatacs ens permetien estar dintre del partit, tot i això anàvem un o dos gols sota el marcador però cap el final es va notar l'esforç fet durant tot el partit i van agafar la màxima diferència amb el resultat final. Jugarem la pròxima eliminatòria pel 11è o 12è lloc.


Lliga Catalana Juvenil Masculina - Fase Final E1

 Bordils 32 - 26 Juvenil Masculí

Últim partit del juvenil marcat per la manca de jugadors, per diferents motius, que ha fet que l’equip jugués descol·locat i el Bordils ho va aprofitar amb un inici demolidor i ja hem anat tot el partit a remolc. La segona part ha estat una mica millor, hem ajustat la defensa i hem retallat la diferència. Cal destacar l’actitud de tots els jugadors. Final d’etapa d’un gran equip. Vull agrair el suport dels pares/mares i acompanyants durant tota la temporada ???


Primera Catalana Cadet Masculina - Fase Final - Top 8

Cadet Masculí Groc 37 - 27 Club Escola Handbol Vendrell

Victòria que ens dona el pas a la final el proper cap de setmana. Hem sabut imposar el nostre alt ritme de joc, en el que tots els jugadors aporten en atac i defensa. Gran treball de tots els nanos, pares i especialment el Cadet Negre, que no han deixat d'animar durant els 60 minuts.


Primera Catalana Cadet Masculina - Primera Fase B

✅Cadet Masculí Negre 31 - 26 Canovelles

Partit amb dues parts totalment diferents, una primera part molt relaxada que ha permès a l'equip rival posar-se davant a la primera meitat i una segona part on hem donat la volta a la truita, gràcies al canvi de xip i la intensitat de joc sumem una altra victòria a casa. Sortim contents de l'evolució de joc en aquesta segona volta!??


Primera Catalana Infantil Masculina - Primera Fase 1A

  Infantil Masculí Groc 31 - 32 Sarrià

Des d'un principi vam sortir a tope en atac i defensa, però per culpa dels pocs efectius i petites errades no vam poder aconseguir la victòria.


Segona Catalana Infantil Masculina - Primera Fase A

Infantil Masculí Negre 32 - 22 Santa Maria Palautordera

Bon partit en línies generals de tot el col·lectiu. Un bon nivell defensiu i un domini cada vegada més notable de l'atac posicional han permès al grup endur-se la victòria. Dia a dia els jugadors van evolucionant satisfactòriament al seu ritme i estan fent passes endavant. Cal seguir en aquesta línia!


Primera Catalana Infantil Femenina - Primera Fase - F

La Salle Bonanova 19 -19 Infantil Femení

Partit de menys a més on la clau ha estat la defensa,aconseguint així la remuntada d'un menys 6. Remarcar la gran aportació en porteria.Escola Handbol

❌ La Roca 10 – 6 Aleví Groc

Mal partit on no s’ha pogut canviar la mala dinàmica de l'inici. Cal seguir treballant.

✅ Calella 4 – 12 Aleví Negre

Molt bon joc col·lectiu. Gran aportació de tots els membres de l'equip sobretot en defensa i cal remarcar la gran acció dels porters.

 Aleví Vermell 8 - 8 Escola Pia Mataró (4-12 per manca de jugadors locals)

Partit de més a menys calcat al de la primera volta on la manca de jugadors s'ha fet notar a partir del tercer quart, en el què ha baixat dràsticament el nivell físic

✅Benjamí Groc 10 - 6 La Llagosta

Partit amb un gran nivell defensiu que ens ha fet aconseguir la victòria. Gran aportació de tots els membres de l'equip. A seguir treballant.

Granollers 11- 5 Benjamí Negre

Partit amb alts i baixos però molt lluitat. Cal seguir treballant per poder créixer més i superar-nos partit rere partit. S'ha vist una gran diferencia i millora en comparació amb el primer partit contra aquest rival.


diumenge, 6 de juny de 2021