Enhorabona a tots!!!


Jornada 1  Hapo Joventut Mataró 22 - 15 Handbol Gavà


Jornada 2  Sant Esteve Sesrovires 27 - 21 Hapo Joventut Mataró


Jornada 3  Joventut Mataró 35 - 18 Handbol Molins

  Aquest cap de setmana la família de l'Infantil Masculí Groc del Joventut Mataró ha jugat les fases classificatòries per Lliga Catalana i tant jugadors, entrenadors, com graderia, ho han viscut amb molta intensitat. 

    El Primer partit contra Gavà, divendres, al Teresa Maria Roca va donar el tret de sortida. Entre la motivació, les ganes i els nervis, els grocs i negres es van emportar el primer partit per 22-15, contra un rival on el porter que va parar molts llançaments d’ocasió clara de gol.

    Pel que fa al dissabte, es jugaven la primera plaça de grup a una pista complicada com és la de Sant Esteve de Sesrovires ja que tots dos equips van fer els deures la primera jornada. Contra jugadors molt tècnics i ràpids i amb una defensa 3:3 que pressionaven a camp rival, el nostre infantil va començar amb un parcial 9-3. Tot i així, no van baixar el cap en cap moment, a partir de la defensa i amb atacs que ens recordaven el mini-handbol, es va creure amb l’equip per arribar al descans 12-11. A la represa hi va haver igualtat fins els últims 10’ de partit quan va aparèixer la precipitació en atac on s’intentava remuntar la diferència en el marcador en un atac amb llançaments desviats i pèrdues de pilota. El resultat final va ser 27-20 o 27-21…

    Finalment, es va arribar al diumenge tarda al Teresa per jugar contra Molins de Rei per la segona plaça de grup. Amb gran part de les fases finalitzades i fent els càlculs corresponents, els groc i negres  havien de guanyar de 19, per tal de classificar-se dins els millors segons. Amb una defensa 3:3 pressionant des del primer segon, van començar amb un parcial de 7-1, però com el rival no ens ho anava a posar fàcil es va arribar al descans 15-7. Els infantils havien de posar una marxa més en defensa, perquè necessitaven més diferència de gols, tot i la gran actuació per part del porter local Pau, aquesta diferència es veuria reflectida pels petits detalls. Arribant als últims minuts defensant individualment i havent estat superiors durant tot el partit, no es va aconseguir l’objectiu, sent el resultat final 35-18. 

    Aquest tipus de fases venen de dos gols, marcades per petits detalls i per la sort. I quan es pensaven que ja eren equip de primera, resultats inesperats del grup B van fer que passessin com a cinquè millor segon. L’infantil masculí Groc SOM DE LLIGA!

I per celebrar-ho, varen baixar tots a la Plaça Santa Anna !!!!

 

 

dilluns, 27 de setembre de 2021