HB Ègara A 23 - 20 Sènior masculí B

Dolenta primera part amb moltes imprecisions tant en atac com en defensa. A la segona vàrem fer un gran esforç per remuntar els 6 gols de diferència i posar-nos a 1 a dalt en el marcador, però 3 desafortunades accions en els últims 5 minuts fan que ens quedem sense punts.


Hapo Juvenil masculí Groc 27 – 27 Sant Llorenç

Partit emocionant del nostre Juvenil masculí amb una defensa molt contundent i un bon atac col·lectiu que s'han sabut mantenir fins al final del partit. Destacar la gran actuació del porter, llàstima que no ens hem endut els dos punts. Esperem la tornada 💪👊.


Hapo Infantil masculí Groc 21 – 44 BM Granollers

Partit complicat contra un rival superior, tot i així es van veure bones accions, tant ofensives com defensives. D'aquests partits toca aprendre i mai baixar els braços.


Hapo Infantil masculí Negre 31 – 12 Cardedeu

Molt bon partit dels nens. Una defensa molt sòlida tot el partit i un atac amb molt d’encert i poques precipitacions ens ha permès tenir un partit còmode en el qual s’ha demostrat que estan millorant cada setmana. Seguim treballant!


BM La Roca 8-8 Hapo Aleví Groc

Gran partit en un camp difícil. Hem estat superiors, però se'ns ha escapat la victòria a l'últim quart. Molt bon partit en defensa que ha propiciat un bon atac. Molt orgullós de l'equip.


Hapo Aleví Negre 12 – 4 Parets

Avui hem pogut comptar amb tot l'equip i hem demostrat un bon joc col·lectiu i una millora en defensa.


Sant Esteve Blanc 12 - 4 Hapo Benjamí Groc

Partit igualat i que s'ha lluitat fins el final. Petits detalls en defensa i imprecisions a l'atac han fet que la victòria fos pels rivals. Tot i així, contents amb l'esforç i actitud dels nens. Seguim treballant!


Hapo Benjamí Negre 10 – 6 Palautordera Blanc

Molt bon partit, s'ha lluitat fins al final i mai s'han baixat les mans. El joc col·lectiu i en equip ha fet possible la primera victòria de la temporada. És la primera de moltes!!


Hapo Benjamí femení

Han participat al Torneig de Granollers on han quedat terceres classificades!!


Imatges del Benjamí Negre  -----> veure fotos

Imatges del Benjamí Femení ----> veure fotos