Hapo Sènior masculí B 34 – 33 HB BCN Sants A

Gran partit del tot l'equip tant en defensa com en atac. Encara que vàrem començar a baix en el marcador, vam poder aprofitar totes les oportunitats que ens donaven i reduir el nombre de fallades al màxim per a emportar-nos el partit a casa davant d'un dels favorits de la lliga. Aquest és el camí!


Sant Esteve Sesrovires 23 – 26 Hapo Juvenil masculí Groc

Bon partit del nostre Juvenil, on hem començat amb un marcador molt igualat i a la segona part hem jugat amb més intensitat i concentració i hem pogut avançar en el marcador. Seguim! 💪


Hapo Cadet masculí Groc 34 – 35 U.E. Sarrià


U.E. Sarrià 29 – 35 Hapo Infantil masculí Groc

Tot i el handicap d'un partit a una pista complicada, a l'hora de dinar i començar tard, el plantejament del partit va ser tota una lliçó d'handbol. En atac, es van resoldre les situacions amb serenitat i amb el treball fet als entrenaments amb un bon encert per part de tots els jugadors. En defensa, es van haver d'anar fent ajustos per neutralitzar els punts forts de l'equip rival. Poc a poc vam eixamplar la distància en el marcador i acabar aconseguint dos punts necessaris que ens permeten mirar cap a dalt.


CH Canovelles 28 – 18 Hapo Infantil masculí Negre

Un equip físicament superior que destacava per accions individuals. Content amb el treball en equip dels nanos, que han demostrat que quan volen saben jugar molt bé a handbol. Però un cop més, les pèrdues de pilota i errors en la decisió final ens han penalitzat massa.


Hapo Aleví Groc 6 – 10 BM Granollers Janna S.

Ens ha costat al començament, però l'actitud al final del partit ha fet que poguéssim acabar guanyant un quart. Sabíem que era un partit complicat, tot i així, s'ha donat la cara i s'ha lluitat. A seguir treballant.


EH Calella Mx 8 – 8 Hapo Aleví Negre

Hem estat superiors a les dues primeres parts, però per uns minuts iregulars en defensa se'ns ha escapat la victòria a l'últim quart. Molt bon partit!


Hapo Benjamí Groc 4 – 12 KH7 FMBG Giulia G.

Partit complicat davant d'un gran rival, tot i l'esforç i treball dels nens no hem pogut aconseguir els dos punts. Seguim treballant!!


Montornés MX 4 – 12 Hapo Benjamí Negre

Partit amb molt bon començament, després ens hem mantingut en el mateix nivell. Molt ben jugat, una bona defensa amb moltes intercepcions de pilota ha permès guanyar el partit. Bon partit i a seguir treballant!!


Hapo Benjamí femení 4 – 12 KH7 FMBG Lea Kofler

Partit complicat, contra un gran rival. Al principi hem sortit bastant desconcentrades, però a mesura que ha avançat el temps, hem sabut corregir els petits errors. Seguim treballant!


 Imatges del Benjamí Negre  -----> veure fotos

Imatges del Benjamí Femení ----> veure fotos