Hapo Sènior masculí B 29 – 29 CH Martorell

Partit molt igualat en tot moment, amb una defensa molt sòlida que ens a permetre córrer durant tot el matx. En atac, mica en mica, anem trobant-nos més còmodes en les situacions posicionals això ens fa donar un pas cap a endavant a l'hora de controlat tots els temps del partit.. Finalment no varem poder deixar els dos punts a casa, però el gran partit dels nois ens manté molt il·lusionats de cara al darrer matx de la primera volta.


HB Ègara Juvenil 24 - 26 Hapo Juvenil masculí Groc

Partit guanyat del nostre Juvenil contra els primers de grup, on hem estat amb un marcador molt igualat durant tot el partit i finalment hem jugat amb més concentració i hem pogut emportar-nos 2 punts molt importants. Seguim!


FH Sant Vicenç 27 – 29 Hapo Infantil masculí Groc

Partit clau per mantenir-nos entre els quatre primers del grup que s'ha solventat gràcies a una gran millora de la defensa a la segona part i la implicació, tant dins com fora la pista, per part de tots els membres de l'equip.

Seguim treballant per l'objectiu💛🖤


UEH Calella 14 – 28 Hapo Infantil masculí Negre

Molt bon inici de la segona volta amb un partit contra un rival que a l’anada ens va donar molts problemes. Els nens han fet un partit molt seriós ens tots els aspectes amb atacs ràpids i trobant situacions clares davant una defensa 5:1 la qual no estan acostumats a atacar. En defensa molt contundents i amb un molt bon treball col·lectiu. Aquest partit és senyal de que estem anant pel bon camí. Seguim treballant!.


Montmeló MX 8 – 8 Hapo Aleví Negre

Molt bon partit, però la poca eficàcia de cara porteria ens ha fet empatar el partit.


Hapo Benjamí Groc 8 – 8 Palautordera Groc

Partit igualat i molt patit on els nens han estat lluitant i esforçant-se tota l'estona, tot i així no ens hem pogut endur els dos punts. Molt contents de l'esforç i treball dels nens. Seguim!!


CH Cerdanyola 7 – 19 Hapo FEM Handbol Adaptat

Un partit emocionant en el que s'ha iniciat una primera part amb l'equip desconcentrat i amb nervis per un equip contrari que ofensivament funciona molt be, oferint bones defenses però amb atacs desencertats que ens ha portat a un marcador de 4-3 a la mitja part. Al segon temps, el canvi de xip ha estat clar, i l'equip ha trobat encert ofensiu, buscant espais i amb xuts decisius que han permès allunyar el marcador i portar els punts cap a Mataró. Felicitats nois, bona feina.🤾🏼‍♂️🤾‍♀️