Sant Llorenç 24 – 20 Hapo Juvenil masculí Groc

Mal resultat que no reflecteix el que ha estat el partit. Superiors en la primera part, remuntant un inici fluix, perdent de 3 i acabant més 3. Els primers 13 minuts de segon temps, aconseguint situacions però sense encert. Hem finalitzat segons en aquesta primera fase.


✅ Cadet Masculí Groc 38 - 20 Selecció Catalana Infantil Masculina

Partit amistós davant la selecció catalana infantil amb una primera bastant igualada on ens ha costat arrencar en defensa i una segona totalment contrària a la primera on la selecció s'ha trobat amb una defensa més sòlida i una gran actuació d'en Jaume sota pals!


Handbol Bordils 41 - 38 Infantil Masculí Groc

Partit molt intens amb un rival complicat i físicament superior. No li hem perdut la cara al partit encara que les coses no anessin del tot bé. Hem començat igualats i ens han agafat distància cap al minut 17 de la primera part quan hem deixat de ser fidels al nostre joc amb massa individualitats. Tot i perdre de 6 a la mitja part hem aconseguit tornar a entrar en el partit i disputar la segona meitat fins al final. Bona actuació dels nens.


La Garriga 21 – 27 Hapo Infantil masculí Negre

Partit complicat amb un inici no gaire bo que ens ha fet anar pel darrere bon tros de la primera part. Gràcies a un bon atac col·lectiu i una defensa que, de mica en mica, s’ha anat ajustant, hem pogut treure el partit i arribar als minuts finals amb un marcador còmode. Seguim treballant!


Benjamí Masculí Negre 11 – 5 BM Granollers

Molt bon partit on les baixes han exigit molta resistència als jugadors💪🏻. Han donat el 100% a pista, ja que el rival no ens ho ha posat gens fàcil.


Hem afegit fotos a:

Imatges de l'Infantil Groc -----> veure fotos 

Imatges del Benjamí Negre  -----> veure fotos