Hapo Sènior Masculí B 32 – 23 HB Banyoles

Victòria del Sènior Masculí B davant de l'Handbol Banyoles que va lluitar fins al final. els nostres nois concentrats durant tot el partit, deixen els 2 punts a casa. Ara Jornada de descans, recarregar piles i tornar de de ple a l'última jornada de la primera fase! 💪🏼💪 💛🖤


Hapo Juvenil Masculí 33 – 22 HB Ègara

Partit molt complet del nostre Juvenil que ens serveix per a agafar confiança. Hem estat centrats des del principi i a la segona part hem sortit molt intensos tant en defensa com en atac i hem aconseguit fer un parcial de 10. Toca seguir amb aquesta dinàmica! 💪👊


✅ Hapo Cadet Masculí 39 – 26 Molins de Rei

Partit matiner on ens ha costat ficar-nos al partit i imposar el nostre joc... falta d'intensitat defensiva i pèrdues de pilotes per precipitacions, tot i això, hem sabut marcar una diferència en el marcador i mantenir-ho els 50 minuts i en l'últim tram, donat a les rotacions, continuàvem frescos per seguir corrent i així obrir més la diferència en el resultat final.

A continuar treballant!💪🏿


✅ CH Sant Andreu 14 - 18 Hapo Infantil Femení

Victòria molt treballada. Amb una defensa molt contundent que ens ha permès recuperar pilotes i anar agafant distància al marcador. A seguir treballant !!


Virolai Esport CB 8 – 8 Hapo Aleví Groc

Molt bona primera part on hem estat superiors al rival. Moltes errades de llançament i pèrdues de pilota han fet que al final no poguéssim endur-nos la victòria. L'afició ens ha ajudat molt animant en els mals moments. Ara toca continuar entrenant.


Hapo Benjamí Groc 9 – 7 CH Vilamajor

Partit molt igualat que no s’ha resolt fins l’últim segon de l’última part. Una molt bona actitud i reacció dels petits davant unes dues primeres parts una mica dubtoses, ens han permès emportar-nos una molt merescuda victòria.


Hapo Benjamí Negre 12 – 4 Montornès

Partit on tothom ha aportat al resultat. Es nota l'esforç dels jugadors per aconseguir els objectius que proposem. A continuar treballant!