❌Laietà Argentona 11 -  Hapo Aleví Negre

✏️Molt bona primera part on hem estat superiors al rival. Moltes errades de llançament i pèrdues de pilota han fet que al final no poguéssim endur-nos la victòria. L'afició ens ha ajudat molt animant en els mals moments. Ara toca continuar entrenant.


 ❌ Hapo Benjamí Groc 6 - 10 Palautordera Verd

✏️Hem sortit desconcentrats des del principi i no hem acabat d’entrar mai en el partit. Una defensa força fluixa no ens ha permès desenvolupar el nostre joc d’atac ràpid i col•lectiu, això ha fet que la victòria fos pel visitant.


Sant Fost 12 - 4  Hapo Benjamí Negre

✏️Partit on tothom ha aportat al resultat. Es nota l'esforç dels jugadors per aconseguir els objectius que proposem. A continuar treballant!


➖ Roquerol 8 - 8 Hapo Benjamí Femení 

✏️Partit complicat, davant un gran rival, hem sortit una mica despistades, però ho hem sabut remuntar a les dues últimes parts, partit amb sabor a victòria. Continuem treballant!🐝


✔️Molins de Rei 3 - 24 Handbol FEM Adaptat

 ✏️El nostre equip adaptat ha jugat un partit que a banda del resultat ha permès participació molt activa de tots els seus integrants i veure gols de quasi tots ells. La setmana que ve disputen la Copa Demanoenmano on podran demostrar tot el que han après amb una gran quantitat de rivals. Sort i a seguir creixent 🤾‍♀️🤾