Hapo Sènior Masculí B 33 - 26 Oar Gràcia Sabadell B 

✏️ Partit molt complet d'inici a fi en el que s'ha jugat amb una intensitat increïble en els dos costats de la pista. La gran feina defensiva ens ha permès córrer i fer que el rival no estigués còmode en cap moment del partit. Ara setmana de descans per a carregar piles i tornar de ple per al tram final de la temporada.


✅ La Salle Montcada 32 - 34 Hapo Juvenil Groc 

✏️ Gran partit del nostre minvat juvenil. S'ha aconseguit una victòria ben treballada a partir d'una bona defensa, pràcticament una 3.2.1,amb bones ajudes.
Els primers 20 minutos molt bons, tenint avantatges de 5 o 6 gols, que després el contrari va ser capaç de recuperar a base de contraatacs arribant al descans un a baix 16-15. La segona part amb paciència i dosificant, aconseguim posar-nos fins a 6 a dalt i així arribem al final.💪🏻💪🏻


Hapo Infantil Masculí Negre 27 - 24 HB Gavà

✏️ Després d'una derrota molt dura contra el líder ens tocava un partit complicadíssim contra un equip que no ens va posar les coses gens fàcils. Molt igualat fins al final en el qual els dos equips han anat patint diferents alts i baixos fins al punt que hem arribat a estar 4 gols per sota del marcador. Al final, a base de bones defenses i gols ràpids de contraatac hem pogut remuntar i fer-nos amb els 2 punts. Destacar l'esforç de tots els nens amb una gran actitud tant a pista com a la banqueta. Continuem treballant! 🐝🐝


Hapo Aleví Groc 12 - 4 Sant Joan Despí

 ✏️ Molt bon partit en general, tant en atac com en defensa. L'actitud ha estat exemplar durant tot el partit, sobre tot en els moments més difícils.


✅ Hapo Aleví Negre 11 - 5 Lourdes Blau

✏️ Mal inici de partit on hem sortit molt adormits. Hem sabut rectificar i donar la cara les següents parts i així ens hem emportat la victòria.


  ❌ Hapo Benjamí Groc 6 - 10 Sant Esteve Palautordera Blau

✏️ Deixant de banda una primera part on hem sortit molt desconcentrats, la resta de partit s’ha lluitat amb una molt bona actitud. Malgrat tot, els errors en defensa han determinat que el partit fos pel visitant.


✅ Hapo Fem Mataró 33 - 19 BM Granollers

✏️ El Hapo Fem Mataró es proclama campió de la SuperLliga Demanoenmano després de la victòria d'avui. El partit era especial davant d'un sempre molt fort Granollers, a qui li havíem de treure +2 gols per resultar primers, dons per punts hem acabat empatats. Aquests nervis inicials s'han vist en els nostres jugadors que han iniciat el partit sense encert ofensiu i ens ha posat 4 per sota. 10 minuts han necessitat per connectar i demostrar que el seu estil de joc és de campions, amb defenses contundents i atacs posicionals estructurats, que junt amb el caliu d'una grada plena ens han acabat donant una còmode victòria contra un dur rival. Felicitats pel títol campions!🤾🏼‍♂️🤾‍♀️🏆