✅  Hapo Juvenil Groc 27 - 24 HB Banyoles

✏️Gran partit del juvenil contra un rival complicat, contra el que vàrem perdre a domicili, però aquesta vegada s'ha sabut defensar i superar en atac. L'equip continua creixent i guanyant partits complicats ajustats en el marcador.💪🏻💪🏻


Hapo Cadet Masculí 49 - 29 CH Vic

✏️ Continuem sumant, tot i no haver donat la nostra millor versió… hem tirat endavant un partit on érem superiors a l'equip rival que ens ha donat guerra fins al final, però donat a la curta plantilla del Vic és veient superats per les nostres contínues rotacions. 🐝🐝


❌ BM Granollers Sporting 46 - 40 Hapo Infantil Masculí Groc 

✏️ Partit intens, on no hem sabut estar defensivament, els errors continus en defensa i les exclusions ens ha perjudicat, així i tot, no hem abaixat els braços a la represa. A l'atac aconseguíem trobar espais i jugar bé el passe i va davant una defensa oberta.


❌ Canovelles 25 - 21 Hapo Infantil Masculí Negre

✏️Partit complicadíssim contra un rival molt dur. Ens ha costat entrar en el partit el que ha suposat que des del principi ens hagin tret una renda de 4 gols. El rival ens ha plantejat una defensa 6:0 que hem pogut atacar prou bé, però el poc encert de cara a porteria i la manca de contundència defensiva al 1vs1 no ens ha permès en cap moment remuntar el partit. Cal continuar treballant!


❌ Hapo Infantil Femení  18 - 19 Sant Llorenç

✏️ Derrota per la mínima davant un equip molt dur que ja coneixíem. El partit va estar marcat per unes defenses molt fortes per part dels dos equips. El nostre desencert de cara a porteria va fer que perdéssim el partit.


  ❌ HB Bordils 10 - 6  Hapo Aleví Masculí Groc 

✏️ Partit dur fora de casa que no s'ha pogut guanyar. Una millora en defensa a la segona part han fet que poguéssim competir el partit. Tot i això, els errors en atac i en defensa de la primera meitat ens han penalitzat molt. Destacar una gran aportació per part de la porteria.


HB Montornès 4 - 12 Hapo Aleví Mixte Negre

✏️ Últim partit de lliga on hem demostrat una gran millora col·lectiva.


 ✅ Hapo Benjamí Masculí Groc 12 - 4 Cardedeu

✏️ Molt treballada i merescuda victòria en un partit on tots els jugadors han aportat. Una molt bona defensa ens ha permès fer un joc ràpid i fluid en atac. Continuem treballant!


 ✅ Cardedeu 7 - 9 Hapo Benjamí Femení

✏️ Ens ha costat arrancar al principi, tot i això, no hem deixat de lluitar durant tot el partit, seguim treballant! 🐝